Wij gaan uit elkaar


Uit elkaar gaan

Uit elkaar gaan of scheiden is altijd vervelend en brengt financiële zorgen met zich mee. Wij helpen je om deze vervelende situatie zo soepel mogelijk door te komen. Samen zorgen we voor een eerlijk afsprakenpakket. 


Financieel advies

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd en gediplomeerd financieel planners. Door de financiële situatie in kaart te brengen kun je weloverwogen afspraken maken.

Mediator

Kom je er samen niet uit of kunnen jullie niet meer door één deur? Dan biedt een mediator uitkomst. Een mediator zorgt dat er eerlijke afspraken worden gemaakt voor beide partijen.

Woningsituatie

Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de gezamenlijke woning. Kan of wil één van beide de woning niet aanhouden? Dan helpen we bij de verkoop.

Wat komt er bij kijken 

Financiële situatie

Een overzicht van de financiële situatie geeft inzicht in de mogelijkheden bij scheiding. Onze intake is altijd gratis en vrijblijvend. 

Afspraken maken

Ons doel is ervoor te zorgen dat jullie er samen goed uitkomen. Om goede afspraken te kunnen maken voor beide partijen, nemen we verleden, heden én toekomst mee in ons advies.

Aanhouden of verkopen

Als je samen een koopwoning hebt dan kan er de wens zijn om de woning aan te houden. We kunnen snel berekenen hoe haalbaar deze wens is. Ook bij verkoop zorgen we voor eerlijke afspraken over bijvoorbeeld het delen van de overwaarde of de verdeling van de restschuld. 

Goed uit elkaar

Goed onderbouwde en eerlijke afspraken geven rust bij een scheiding. Zo kun je allebei verder.

Onafhankelijk en eerlijk

Financieel advies

Bij een scheiding komt veel kijken. Om voor beide partijen goede afspraken te maken is er vaak maatwerk nodig. Wij hebben veel ervaring met het maken van maatwerkoplossingen met als doel de scheiding eerlijk en soepel te laten verlopen. Plan een gesprek in

Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder.