Verbouwen en verduurzamen


VERBOUWEN EN VERDUURZAMEN

Je woning verbeteren

Verhuizen is niet altijd de oplossing. Met een verbouwing kun je jouw huidige woning verbeteren waardoor er meer wooncomfort ontstaat en je huis weer voldoet aan je huidige woonwensen.

Met het verduurzamen van je woning verlaag je de energielasten en verhoog je tegelijk ook het wooncomfort. Ook creëer je met het verduurzamen van je woning meerwaarde waar je later bij verkoop weer van profiteert. 

Energie-expert

Met het advies van een energie-expert krijg je inzicht in welke maatregelen de meeste waarde en het meeste wooncomfort toevoegen aan je woning.

Subsidies

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste regelgeving omtrent subsidies. Zo maak je optimaal gebruik van de subsidie mogelijkheden die er zijn.

Combineren

Je hypotheek verhogen kost geld. Het is daarom slim om verschillende maatregelen te combineren zodat je deze kosten niet nog een keer hoeft te maken.

een tweede hypotheek

Profiteer van overwaarde 

Heb je overwaarde op je huis? Dan kun je overwegen om je hypotheek te verhogen of een tweede hypotheek af te sluiten. Zo kun je de geplande verbouwing aantrekkelijk financieren. 


Oversluiten in combinatie met het verhogen van je hypotheek kan aantrekkelijk zijn. Onze adviseurs rekenen graag voor je uit welke optie voor jou het meest aantrekkelijk is.


Ook nemen we actuele subsidies mee in de berekening. Een energie-expert kan door middel van een huisscan in kaart brengen welke verduurzamingsmogelijkheden je hebt en maatregelen de meeste impact hebben. Zo weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt.

Plan een adviesgesprek

Maak vrijblijvend kennis met onze adviseur om te kijken wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie. De koffie staat klaar!