Beleggingspand kopen


Investeren in vastgoed

Ook voor het kopen van een tweede huis, een woning voor studerende kinderen of de aanschaf van een vakantiewoning ben je bij ons aan het juiste adres voor  persoonlijk advies en de best passende financiering.


Om een passend en persoonlijk advies te kunnen geven brengen we eerst je financiële situatie in kaart. Want een vastgoed hypotheek is altijd maatwerk, elke situatie is anders en dus ook de financiering die daarbij past. 

Onafhankelijk advies

Heb je een beleggingspand op het oog om je vastgoedportefeuille mee uit te breiden? Of wil je juist starten met beleggen in vastgoed? 


Ons kantoor is aangesloten bij Eijgen Finance waardoor we als intermediair toegang hebben tot elke financieringsbron. Zo vergelijken we niet alleen grootbanken maar ook alternatieve vormen van financieren en financieringspartijen die gespecialiseerd zijn in vastgoed hypotheken.


Ben je als professional actief in vastgoed? Dan ben je bij Eijgen Finance Groningen Stad aan het goede adres. Bel met Thomas Peters voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 06 11477378 of mail naar thomas.peters@eijgenfinance.nl.

Plan jouw adviesgesprek

Maak vrijblijvend kennis met onze adviseur om te kijken welke mogelijkheden jij als starter hebt op de woningmarkt.
De koffie staat klaar!