Hypotheek voor nieuwbouw


Een droom die uitkomt

Nieuwbouw

Je droomt ervan om je eigen huis te bouwen. Van de bouwstijl tot aan de indeling, je bepaalt alles zelf. Bovendien is een nieuwbouw woning klaar voor de toekomst, duurzaam en lange tijd onderhoudsvrij.

 Onze adviseur heeft ruime ervaring met het begeleiden van nieuwbouwfinancieringen. De financiering van nieuwbouw is anders dan bij een bestaande woning. Het is daarom belangrijk om gedegen advies in te winnen.

Wat komt er kijken bij een nieuwbouw hypotheek?

De financiering van nieuwbouw is anders dan bij een bestaande woning. Zo heb je bijvoorbeeld tijdens de bouw ook nog de lasten van je huidige woning en heb je te maken met een bouwdepot en meerwerk wat meegenomen moet worden in de hypotheek.


Bovendien moet je bij nieuwbouw voldoen aan de actuele duurzaamheidsnormen. Hierdoor kom je ook in aanmerking voor extra rentekorting of andere gunstige voorwaarden. OVERAL AAN GEDACHT

Plan gesprek in 

Bij het realiseren van een nieuwbouw woning komt veel kijken. Van de financiële kant wil je geen zorgen hebben. Plan daarom een gesprek in bij onze adviseur zodat je grip hebt op de financiering van je droomhuis.