Hypotheken & rente


Onafhankelijk hypotheekadvies

Hypotheken en rente

Je bent op zoek naar je nieuwe woning of je vraagt je af of je huidige hypotheek nog bij je past. Bij Fortior krijg je onafhankelijk advies in Noord en Oost Nederland. 

Wat je situatie ook is, het is nooit gelijk aan die van een ander. Een hypotheek is dan ook meestal maatwerk. En dat is precies waar wij goed in zijn. Wij zorgen voor het beste hypotheek product voor jouw persoonlijke situatie. Rente is daarbij natuurlijk van groot belang.

Actuele rente

Rentes fluctueren. Wij berekenen welk product de beste voorwaarden voor jou heeft in combinatie met de laagste rente.

Jouw situatie

We brengen eerst jouw situatie nauwkeurig in kaart, alleen zo ontvang je het beste advies op maat. 

Maatwerk

Elke situatie is anders en voor elke situatie is er een oplossing. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Wij kijken verder dan de standaard mogelijkheden en leveren maatwerk waar nodig.

Nationale Hypotheek garantie

Waarom NHG?

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) geeft een vangnet voor als je onverhoopt je hypotheek niet meer kunt betalen. Bijvoorbeeld door scheiding of doordat je je baan kwijtraakt.


Heb je een hypotheek met NHG? Dan kun je in zo'n geval gebruikmaken van de zogenaamde woonlastenfaciliteit. Dit is een tijdelijke verlaging van je hypotheeklasten om een lastige periode door te komen. Later, wanneer je bijvoorbeeld weer aan het werk bent, haal je de achterstand weer in. 


Wanneer je door omstandigheden gedwongen wordt om je woning met een restschuld te betalen, dan kan de restschuld onder bepaalde woorden kwijtgescholden worden.

contact

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG? Of wil je weten welke hypotheek het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Munnekeholm 20 Groningen

06-10317607

info@fortiorhypotheken.nl