Over Fortior

Fortior is het Latijnse woord voor 'sterker'. Opgericht door Sjon van Veen en Thomas Peters, die door hun krachten te bundelen ook samen sterker zijn. Het woord doet ook denken aan een fort, een sterker bouwwerk bestaat niet. En dat is wat ze voor jou als klant willen zijn, als een fort, een rots in de branding bij het maken van een belangrijke beslissing op een belangrijk moment in je leven. 


Sjon van Veen CFP®

Met ruim 16 jaar ervaring in de financiële sector is Sjon bij Fortior het aanspreekpunt voor particuliere klanten én ondernemers. Sjon heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van de ondernemer in privé op het gebied van hypotheken, vermogen, inkomen en toekomstvoorzieningen. Sjon is volledig WFT gecertificeerd, financieel planner CFP® en heeft ruime expertise opgebouwd op het gebied van (complexe) woningfinancieringen en verhuurd onroerend goed.

Naast zijn werk is Sjon een fanatieke wielrenner en kun je hem ook tegenkomen in het Bakkeveense bos, waar hij graag lange wandelingen maakt met zijn hond Max.

Thomas Peters

Met al heel wat jaren ervaring als Vastgoed adviseur en als mede eigenaar van Fortior en Eijgen Finance Groningen Stad, is Thomas het aanspreekpunt voor professionele vastgoedbeleggers. Thomas is een veelgevraagd adviespartner vanwege zijn no-nonsense en doelgerichte aanpak. Gedreven om altijd het onderste uit de kan te halen, weet je bij Thomas dat je zaken gedaan krijgt. Snel en op een persoonlijke manier.


In de zeldzame momenten dat Thomas niet aan het werk is, vaart hij op de Friese wateren of verkent de wereld met zijn partner. Ook voor een mooie voetbalwedstrijd of een gezellig biertje wil hij best een uitzondering maken en zijn laptop eens laten staan.

labels

Onze keurmerken